Banner 1 - Achterliggende pagina's

Dr. Geert Peersman

Dr. Geert Peersman

Specialiteit: Prothesechirurgie van de knie, sportletsels

Dr G. Peersman promoveerde als arts in 1995 en als specialist in orthopedische heelkunde in 2001 aan de Universiteit van Antwerpen.

Na deze opleiding volgde hij een extra specialisatie in de knieprothese chirurgie in de ‘Hospital for Special Surgery’ in New York bij Prof. R. Laskin. Het wetenschappelijke werk dat hij daar verrichte lag aan de basis van zijn doctoraatsthesis. In 2011 werd hij doctor in de Medische Wetenschappen (PhD) op het proefschrift 'Identificatie van risicofactoren voor infectie en loslating van totale knieprothesen’.

Naast zijn specifieke interesses in algemene orthopedie en traumatologie, heeft hij tevens uitgebreide ervaring op het vlak van knieprothese chirurgie en behandeling van sportletsels van de knie. Tal van internationale publicaties en voordrachten zowel op nationale als internationale symposia zijn hiervan getuige.

Hij is lid van de Belgische Vereniging van Orthopedie en Traumatologie (B.V.O.T) en van de Belgian Knee Society (B.K.S). Hiernaast is hij clubdokter van RAFC Antwerp en dokter van het motorcross rescue team van de VLM.

 

 

 

 

 

 


U kan ook een afspraak maken op de privé-consultatie: Herentalsebaan 71 te Deurne op het nummer 0474/72.45.67