Banner 1 - Achterliggende pagina's

Dr. Christophe Jans

Dr. Christophe Jans

Specialiteit: Heup- en bekkenchirurgie, kinderorthopedie

Dr. C. Jans studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. In 2007 promoveerde hij met grote onderscheiding waarna hij zijn opleiding tot orthopedisch chirurg startte. Hij voltooide zijn opleiding met een uitzonderlijke interesse in het onderste lidmaat en meer in het bijzonder in het heupgewricht.

Hij bezocht vele hoeken van het land en ver daarbuiten om zijn de nieuwe technieken in de heup en prothese chirurgie onder de knie te krijgen. Het gebruik van deze technieken is inmiddels volop van start gegaan in het Stuivenberg ziekenhuis.

Na zijn opleiding volgde hij nog een fellowship in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar werd hij intensief ondergedompeld in bekkenpathologie en -traumatologie.

Naast deze gespecialiseerde opleiding heeft Dr. Jans zijn interesse en ambitie in de algemene orthopedie en kinderorthopedie niet verloren. Eén dag per week is hij tewerk gesteld op de kinderorthopedische dienst van Prof. Dr. Plasschaert in het UZ Gent.

Dr. Jans kan u treffen op verschillende sites: ZNA Stuivenberg, ZNA Elisabeth, ZNA Erasmus en ZNA Kaai 142 en op zijn privépraktijk te Deurne.

 


U kan ook een afspraak maken op de privé-consultatie: Herentalsebaan 71 te Deurne op het nummer 0492/31.06.38 of via onderstaande link