Banner 1 - Achterliggende pagina's

Dr. Christophe Jans

Dr. Christophe Jans

Specialiteit: Heup- en bekkenchirurgie, kinderorthopedie

Dr. C. Jans studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. In 2007 promoveerde hij met grote onderscheiding waarna hij zijn opleiding tot orthopedisch chirurg startte. Hij voltooide zijn opleiding met een uitzonderlijke interesse in het onderste lidmaat en meer in het bijzonder in het heupgewricht.

Hij bezocht vele hoeken van het land en ver daarbuiten om de nieuwste technieken in de heup- en prothesechirurgie onder de knie te krijgen. Deze nieuwe technieken zijn inmiddels volop in gebruik in het Stuivenberg ziekenhuis.

Na zijn opleiding volgde hij nog een fellowship in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar werd hij intensief ondergedompeld in bekkenpathologie en -traumatologie.

Naast de heupchirurgie heeft Dr. Jans een bijzondere interesse en ambitie in kinderorthopedie. Hij genoot hiervoor een gespecialiseerde opleiding aan het UZ Gent, onder leiding van Prof. Dr. Plasschaert. Hij versterkt nu het Team van Dr. Fabry en Dr. Puylaert in het Paola Kinderziekenhuis te Antwerpen.

Dr. Jans kan u treffen op verschillende sites: ZNA Stuivenberg, ZNA Elisabeth, het Paola kinderziekenhuis, ZNA Kaai 142 en op zijn privépraktijk te Deurne.

 


U kan ook een afspraak maken op de privé-consultatie: Herentalsebaan 71 te Deurne op het nummer 0492/31.06.38 of via onderstaande link